AKTUELT:

 

Kulturdepartementet innfører lisens for TV2

Kulturdepartementet har gjennom vedtaket i Kabeltvistnemnda 8. desember 2011 innført en ny TV 2 lisens for norske kabel-tv-kunder. Dermed har det i tillegg til tv-lisens på NRK også blitt lisens på den private, kommersielle allmennkanalen TV 2.

Les pressemelding her

 

Kabel-tv fronter veksten på Superbredbånd

Norge får stadig bedre dekning av raskt superbredbånd til private hjem, viser den siste rapporten fra Post- og teletilsynet. Den teknologien de fleste norske bredbåndskundene nå velger er bredbånd over kabel-tv infrastrukturen.

Les pressemelding her

 

Kabel-tv-selskapene driver bredbåndsutviklingen

Nesten en halv million flere husstander kan i år abonnere på en bredbåndstjeneste på over 50 Mbit/s i nedlastingshastighet enn i fjor. Høy bredbåndsfart over kabel-tv-teknologien er vekstdriveren i det norske bredbåndstilbudet.

Les pressemelding her

 

Kresne og kvalitetsbevisste bredbåndsbrukere

Nordmenn under 30 år forventer langt høyere kvalitet på sitt bredbåndstilbud og har større betalingsvilje enn eldre brukere, viser en undersøkelse gjennomført for Kabel Norge.

Les pressemelding her

 

Norge trenger Superbredbånd

Innlegg i debatten om behovet for videre utbygging av bredbånd i Norge

Les innlegget her

 

Kabel-tv: 40 år med innovasjon og nyskapning

NRK markerte nylig at det var 50 år siden tv-sendingene startet i Norge. Et historisk tilbakeblikk kan derfor være på sin plass - også for kabel-tv.

Les mer her


Digital merverdi for kunder i kabelnett

Presentasjon holdt av styreleder i Kabel Norge, Øyvind Husby, under møtet i DigitalForum 28. oktober 2010: Klikk her