BLI MED PÅ KABEL NORGE KONGRESS 2012!

Vi møtes i mars 2012 på Norges mest innovative konferansehotell QUALITY HOTEL EXPO på Fornebu. Dette blir en spennende Kongress som samler alle som har interesse for det som skjer innen markedene for digital-tv, tv-innhold og bredbånd, enten det er på leverandørsiden eller brukersiden, operatører, innholdsleverandører, myndigheter og politikere.

Kongressen finner sted onsdag 21. og torsdag 22. mars 2012. Sett allerede nå av disse dagene i kalenderen din! Hovedtemaer for Kongressen blir regulatoriske utfordringer, nye innholdstjenester og ny teknikk. En stor utstilling gir deg anledning til å se de siste nyhetene innen teknikk og utstyr. Vi ser på muligheten av parallelle seminarer med fokus på tekniske emner.

Kabel Norge Kongress gir de beste forutsetninger for å bli oppdatert på alt som skjer, høre toppledere innen politikk og næring, samt utveksle erfaringer med bransjefolk og beslutningstakere.

Gled deg også til vårt fantastiske Kabel Show med førsteklasses underholdning!

    Quality Hotel Expo blir en idèfabrikk som skreddersys for samarbeid, læring og           utvikling, med særpregede fasiliteter og der naturen bringes inn i miljøene.      

Se hotellets hjemmeside her     

Du kan allerede nå melde din interesse for å være med, enten det er som deltaker, foredragsholder, utstiller eller sponsor - mulighetene er mange!Eller har du idèer til emner som vi bør ta opp i seminarprogrammene?     Send oss gjerne en e-post med dine ønsker og forslag!

Vår e-post adresse: kongress@kabelnorge.no

Hold deg oppdatert om programmet for Kongressen - følg med på disse sidene, eller følg oss på Facebook og Twitter.

 

 

Bilder fra Kabel Norge Kongress 2011:

Kabel Norge Kongress er blant de største begivenheter av sitt slag i Norge.  Kongressen samler delegater fra nettverksoperatører, tjenestetilbydere, programselskaper, utstyrsleverandører, politikere og representanter for myndighetene.